det går bra nu daaah

Halloj, börjat gymnasiet nu då och det känns förjävla bra. Lite osäker på linjen jag valt dock, men ska ge det några veckor. Några frågade vad jag ska gå och det är alltså estet musik på västerhöjd. Har ett förjävla gött schema med 3 sovmorgonar till halv 10. Känns ganska skönt att vara tillbaka i skolan ändå med mer "rutiner" även fast jag är den mest morgontrötta människan på jorden, så sovmornarna är välbehövliga. Sista dagen på sommarlovet spenderade jag i Göteborg/rix fm festivalen med mina fina, blev en as go dag och när Danny sjöng kom glädjetårarna haha...
 
Har åkt på en förjävlig förkylning också så sovit ända sen jag kom hem från skolan. Ska kolla igenom mina läxor jag fått hittills. Piano läxa, läsa igenom lite papper o sånt! Imorgon ska alla estetare till något akvarellmuseum på kusten(?) så blir nog en riktigt slappdag. Ska stanna till vid donken på nervägen också, wihoo! Sen ska jag och Joanna fixa lite mer med vårat CV och lämna in på några stället!
 
Åt nog årets sista jordgubbar i går, jävlar vad jag njöt. Sommar, kommer sakna diig

Lördag babe

Ligger i min sköna säng o kollar gossipgirl, väntar på att kvällsmaten ska bli klar. Sen kanske jag drar upp till berget där det är lite grillning/partey men får se, är fortfarande ganska seg sen igår... Hade en helt ok kväll. Skönt att ha Felicia hemma i Sverige igen, hihi saknat henne så!


....

 
Orkar inte att sommarlovet är slut, sitter o lipar. Igår var dagen hur bra som helst, såna dagar skulle man ju haft hela sommaren men nej för piss gud har gråtit hela sommaren för er alla som tror på gud (nej jag gör inte det, förlåt men bara ett löjligt påhitt precis som häxor o sånt:P). Så surt, och nu börjar skolan, massa plugg hit o dit. Sen saknar jag Felicia så jäkla mycket, hon kommer dock hem om 2 timmar o jag kommer börja gråta... Jag är så jävla känslig så det är sjukt.. Vill hälsa grattis till min mamma som fyller år idag också, grattis fina du!
 
Nu ska jag dra ut på en pw sen ska jag och massa andra dra till Dala kalkbrott idag igen och bada. Så himla mysigt där, varför har man inte upptäckt det stället tidigare?`Ikväll står det party på schemat och jävlar vad jag är taggad!!!

Lite tankar såhär på kvällskvisten

 Det känns helt sjukt att det här är sista veckan på sommarlovet. 4 dagar kvar, sen börjar gymnasiet. Ska försöka njuta så mycket jag bara kan. Denna sommaren har gått så sjukt fort, minns knappt vad jag har gjort. Knappt varit iväg nånstans men mina underbara vänner har gjort denna sommaren så jävla värd ändå. Det känns så skönt att veta att hur konstig jag än må vara (haha?) eller hur konstiga saker jag än gör så tycker dom om mig lika mycket ändå. Dom vet om mina värsta sidor (som jag verkligen kan skämmas för) men inte lämnar dom mig för det. Ni betyder så himla mycket för mig och jag skulle inte klara en dag i denna världen utan er! Ni är guld!
 

Shoes

Scorett 599:-

I never change but i want you to stay


Monday outfit

Jeans från gina, linne och halsring från hm, converse, skinnjacka hm, väska gina

Beautiful goodbye

Godmorgon (eftermiddags?)! Sitter o äter världens brakfrukost nu bestående av ägg, fil med flingor, blåbärssoppa, mackor och te! Ska snart börja fixa mig lite för att sedan dra in till stan. Ska fixa kameran och nya linser innan jag möter upp Ida för lite Lunch på Sushi Yaki!

Fredagens klädsel

 
Levis, converse, t-shirt från hm, jacka från clarks, keps från stadium, ringar från gina

Myskväll!!!

Nu har jag mina favoriter här! Precis ätit lite mat som jag lagat och nu ska vi mysa ner oss framför tv:n med chips och 3 as bra thrillers som vi laddat ner! Sen sover dom här, mysigt nu när mamma inte är hemma. Lägenheten helt för mig själv, så sköööönt!

New

Halsring från hm, linne från monki


Lysekil

Haft en riktigt bra o mysig helg i Lysekil. Igår hängde vi med Simon och Adam o åkte båt till Smögen, skit mysigt! Grillade på klipporna också! Idag har vi mest solat o tagit det lugnt. Kommer hem ikväll någon gång o då ska jag fixa lite på mitt rum o leta upp försäkringspapprena till min kamera, tror dock den gått ut så får nog betala en ganska "go" summa om jag vill ha den lagad.. Går ju att foto auto men inte manuellt för man kan ju inte ställa in o sånt eftersom att man inte ser något på displayen. Japp, så det ska jag försöka fixa imorgon, ska också hinna med en lunch med Ida imorgon! O kanskeee fixa lite med håret... Får se, fortfarande inte hundra på om det skulle bli snyggt på mig..


Mot Lysekil!

Haft en toppen dag i Göteborg med massa shopping bortsett från att min kamera pajat.. Lite surt för sitter på bussen påväg mot Lysekil med Andrea nu o ville ta massa fina o mysiga bilder där!! Ååh.. Får lämna in den när jag kommer hem på söndag!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3515475/images/2012/pic_502557659606ee113f000060.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3515475/images/2012/pic_502557659606ee113f000060.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3515475/images/2012/pic_50255777e087c31c04000021.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3515475/images/2012/pic_50255777e087c31c04000021.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3515475/images/2012/pic_5025577fe087c31c04000024.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3515475/images/2012/pic_5025577fe087c31c04000024.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3515475/images/2012/pic_5025578bddf2b37ba1000029.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3515475/images/2012/pic_5025578bddf2b37ba1000029.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3515475/images/2012/pic_502557949606ee21d0000019.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3515475/images/2012/pic_502557949606ee21d0000019.jpg" class="image">


Seize the day


10:30

Påväg hem nu, sov hos Amanda med Joanna inatt. Låg o snacka o skratta långt in på natten, åh vad ni är bra tjejer! Nu ska jag hem och packa till Lysekil, sen blir det Göteborg över dagen med Carolina. Sen en buss med Andrea direkt till Lysekil. Ska va där hela helgen i Andreas sommarstuga o ha det mysigt!


Todays

Levis shorts, tröja - hm, solbrillor och keps - stadium, väska - gina, jacka - clarks, skor - stadium,

Toppendag!

Ååh haft en sån bra dag på stan med Carro. Shoppat en del, kollat skor, ätit, tagit massa kort (bl a outfit bilder som kommer upp snart), skrattat en massa och bara haft det hur mysigt o bra som helst! Sitter hemma hos mig nu med hög musik och varsin dator för att redigera våra outfit bilder. Lägger även ut bilder på mina inköp sen! Men jaja, ikväll blir det filmkväll o mys hos Carolina med mina brudar!

9 augusti 14:31

Halloj! Idag har jag vaknat på fel sida tror jag... Så sur.. Men ska in till stan och möta upp Carro, vi tänkte fota lite. Är sugen på en fika också, puss!

'Cause once a good girl goes bad, we die forever

Haft mina tjejor här hela dagen. Haft spa, ätit pizza, kollat film (Gone, hur bra som heeelst!), ätiti chips o bara haft det hur myyysigt som helst. Amanda och Joanna ska stanna över natten. Mys, ska nog slänga på en till film och somna till. Natti!

Regndag = toppendag?!

Oh my, vaknade upp till världens regn. Hade planer på att fota med Ellen idag men så blir det ju ej.. Istället ska jag o mina brudar nog dra till spat och lyxa till det lite: bubbelpool, bastu, ansiktsmask, massage och sånt där! Ikväll ska jag träffa goa Andrea o det blir nog en del snack som vanligt, en film och lite gott till det! Har en riktig toppen dag framför mig. Ta vara på våran piss sommar mina vänner o mys till det riktigt ordentligt, puuss!


Jeffrey Campbell lita spikes

Snyggaste skorna o jag är så häääär avundsjuk på Joanna som äger dessa!


Sten coola

...


Levis 525

Snyggaste shortsen, kan inte få nog. Detta är mitt tredje par o ska nog pimpa dom med massa nitar på fickan!


Todays

Levis, skor (stadium), halsband (gina), kuverväska (gina), skinnjacka (hm)


Måndag!

Precis hem kommen från en dag i Mariestad. Har grillat, plockat kantareller och gosat med hundarna. Imorgon ska jag hämta ut mitt ID-kort, anmäla mig till körskolan och dansen , efter det ska jag träffa mina tre godingar som äntligen kommit hem från sina utomlandsresor. Så det ser ut att bli en fika för att snacka igenom allt vi missat under den här veckan och även fira Joanna lite!! Sen på kvällen ska jag och Ida ut o äta för att snacka igenom lördagen lite, lär behövas!! Puss!
 
 
En från avslutningsmiddagen, älskade Vasa.. Känns ganska sjukt att börja västerhöjd om 2 veckor men är ändå så jäkla peppad!
 

Sunday weho

Hade en go kväll igår! Somnade runt 4 nångång o idag mår man ju som man förtjänar.. Trött som satan! Ska röja upp på mitt rum nu o sedan spendera resten av dagen med en godispåse och gossipgirl!


SNYYGGT

 

Sjuker

Men tja, sjuklingen här... Legat i sängen hela dagen, så segt.. Tänkte sova snart ialf så jag är pigg imorgon. Ska ta en pw till Andrea o där skulle vi baka lite! 😊 O på tal om min tråkiga upptadering med massa mobilbilder så är det snart slut på det, ska laga mitt objektiv till kameran o då blir det bättre vardagsbilder + outfits o lite sånt!!


..

Hej på er!
Upptaderingen är väl inte som bäst nu på lovet, inte vädret heller så att säga. För en vecka sen var det strålande sol så då låg jag mest nere vid sjön, solade, badade och va ute sent på kvällarna och bara myste runt med fina vänner. Nu de senaste dagarna när vädret inte erbjudit det bästa har jag gått på bio, festat, varit på stan och sånt där. I övermorgon åker min fina vän Felicia till Spanien i två veckor, vad ska jag göra utan henne? Det gör ju inte saken bättre att mina andra tre godingar är utomlands nu också. Ska i allafall passa på att träffa mina saknade "klasstjejer" under den tiden och har även lite grymma planer med Ida nu på lördag.
 HÄRRRRRRRRR har ni min nya spotifylista också

RSS 2.0