weekend

Avslutar helgen med att lyssna på Mumford & sons, dricka te, äta plommon och kika över min svenska inlämning som ska skickas in imorgon. Haft en bra helg annars med Joanna. Myskväll i fredags med god mat, film och lite mysbesök på kvällen. I går segade vi igenom hela dagen innan det blev lite fest på kvällen.
 
Annars då, klippt av mitt hår som ni ser på bilderna, toppade bara men ooj va det vart slitet då. La även i lite slingor men det syns väl inte sådär jätte mycket, känns i allafall riktigt mycket fräschare nu!

GOSIGT

Heej finisar!
Igår hade jag en gosig dag med gym med min stretch-mate Felicia och lite kvällskäk på Sushi-yaki med far min. Åkt på en förkylning så fick hoppa över min sånglektion idag. Annars har dagen varit gooos. köpt nya skor och ska nu avsluta kvällen framför några gosiga filmer med en gosig vän och lite gosigt tilltugg (det vill säga te, plommon, kiwi, knäckebröd och smoothie). puss

training

Mår ganska bra efter någon timma på gymmet och en sväng hos Joanna. Bättre än jag gjorde i morse i allafall. Imorgon har jag sovmorgon så jag tänkte sitta kvar här i soffan någon timma och dricka te, äta plommon och kolla tv, myys! Bättre än en stor fet chips påse som jag hade haft bredvid mig en månad tillbaka ungefär, åt chips och godis heeela tiden. Nu är jag inte ens det minsta sugen på sånt längre. Det är rejäla måltider som gäller istället och frukt eller något annat gott/nyttigt på kvällarna.
 
 
 
925426-9-1331663444118_large
Tumblr_m3kdqlymxe1r41ql5o1_500_large
1059442aeae2dadd6204e9d1cbcd0e95_large
Tumblr_m6eayiux2r1r1u0gno1_500_large

sunday

 Segis dag, inte gjort något tills nu förutom att gå runt i mjukiskläder och lyssna på musik. Har slängt på mig lite finare kläder nu och ska slänga ihop en ceasarsallad och bjuda la familia på. Ska även rensa ut hela garderoben med mamma för ett litet kommande höstprojekt. Ikväll blir det en promenix med Benita!

dag 1. en bild på dig själv och 10 sanningar

 
1. Är skit rädd för att gå ner i vikt. Planerar alltid min mat så jag ska få i mig ordentligt. För 1,5 år sen åt jag alltid jätte lite och vägde under 40kg. Nu väger jag runt 50kg o får alltid ångest om vågen visar under det.

2. Har alltid haft komplex för min kropp för att jag är ganska small.

3. Har skit svårt för att öppna mig för nya människor, det vill säga lita på dom o vara mig själv till 100%
 
4. Har aldrig haft så bra vänner som jag har nu! 

5. Varit med i en modellagentur, dock ingen mega stor

6. Jag är planeringsnarkoman, måste alltid planera veckorna och helgerna.

7. Blivit helt besatt av att träna

8. Kan aldrig bli riktigt sur på någon (förutom mina päron då), o hatar att bråka med mina vänner.

9. Har världens största insektsfobi
 
10. HATAR sprutur. Kommer ihåg när jag skulle ta blodprov för något halv år sen , satt o skakade efter

Kör på den här listan då

Kollade på Alice blogg o såg att hon hade den här listan, och tänkte att jag också kunde köra på den eftersom min blogg är lite tråkigt emellan åt. Börjar ikväll!
dag 1. en bild på dig själv och 10 sanningar
dag 2. om staden du bor i
dag 3. dina kompisar
dag 4. i min väska finns...
dag 5. favoritställe
dag 6. hur ser din framtid ut
dag 7. en tvserie du älskar
dag 8. din profilbild på facebook
dag 9. din mobil
dag 10. ditt rum hur det ser ut just nu
dag 11. en person du aldrig glömmer
dag 12. en person du saknar
dag 13. det du brukar göra på dagarna
dag 14. en bild du aldrig har publicerat
dag 15. en kändis du vill träffa
dag 16. något som får dig gråta
dag 17. vad tycker du om din klass
dag 18. en maträtt du skulle kunna äta livet ut
dag 19. din favoritaffär
dag 20. ditt smink
dag 21. din garderob
dag 22. din favoritmat
dag 23. dethär gillar jag
dag 24. dethär gillar jag inte
dag 25. mitt favoritklädesplagg
dag 26. dethär samlar jag på
dag 27. det pinsammaste du har gjort
dag 29. denhär dagen
dag 30. dethär året
 

gosigdaaag

Har haft en hur gosig dag som helst. När jag kom hem lagade jag mat åt mig och brorsan.Sen runt 5 kom Joanna och Benita. Framåt kvällen åkte vi hem till Amanda för lite "girlnight" så att säga. Testade massa Marykay produkter som hennes mamma säljer (satt i säkert 2 timmar och testade massa o sånt), fikade och skrattade tills tårarna rann (liparn:P) Åh så härlig kväll. Åh vilka härliga vänner jag har. Och ååh vad jag mår bra just nu!

Laaat

Fattar inte varför jag är så trött hela tiden!! Spenderat de senaste två timmarna i soffan, mys.. Ska sätta lite fart nu. Röja upp på rummet, träna på redovisningen, göra piano/sång läxa o sen dra ner till gymmet en sväng!


TRÖTT

Hej segis nummer ett här. Ska ta tag i träningen nu som jag skjutit fram hela dagen. Måste även plugga till svenska redovisningen imorgon. ÅÅH! Aja 1 mils pw först nu och sen gym 40min räcker idag. Kramis!

some answers

vart kommer din skinnjacka ifrån?? Den röda är från Clarks, men finns även på Chelsea såg jag 200 kronor billigare.
Vart redigerar du? I det där programmet man får med windows 7 när man öppnar bilder!
Vart köper du dina levis shorts?:) Budat hem alla mina 3 från traderade!
Vart köpte du nitarna fannsan? On Rockadolly here in Skövde babe


New week babes

Hade en skön söndag igår! Jag o Felicia gick runt i mjukiskläder hela dagen o kolla film, åt kladdkaka drack te o såg gossipgirl på kvällen innan vi somnade trots alla spökeen.. Idag har jag varit i skolan, en sväng i stan, en sväng i stallet med Benita och här hemma! Har tränat lite piano o sång o ska snart sätta igång med engelska (glosor) och svenskan (redovisning). Men först ska jag röja upp lite smått på rummet, fixa te och tända lite ljus!


Bra lördag!

 
 
Hade en gosig för & eftermiddag i Göteborg med Joanna. Hittade massa fint och åt god lunch på avenyn. Blev dock rätt jäkla irriterad på bitcharna till servitriser men det kan vi ju lägga bakom oss... Har i allafall gymmat & powerwalkat nu ikväll och ätit god kvällsmat med mami och brorsan.Snart kommer Felicia och vi ska ha världens mys kväll med massa gott, film och massa snack! Puss!

space

Skulle som dom flesta andra till Insparken i Mariestad ikväll. Men var hur otaggad som helst o allmänt opepp på allt som har med fest att göra. Så jag stannade hemma. Varit små sjuk idag också så blev ingen skola för min del. Men har ändå orkat med en lång pw, lagat mat, diskat och bakat en tårta som jag åkte o överraskade min älskade faster med som fyller år idag (grattis!!). Nu ska jag sova för imorgon ringer klockan vid 7, woopwop
Tumblr_maanj8wzcn1rf30eio1_500_large
599402_318953191523283_519541740_n_large
 

hemklickat

 

Hade lovat mig själv att inte köpa mer jeans, men kunde inte motstå dessa, så snygga

Vilodag

Idag har inget gått rätt känns det som. Vaknade trött som satan, tvingade iväg mig till skolan. Kom hem, somnade o vaknade NU?! Missat träningen o allt. Men en vilodag kanske passar bra! Nu ska jag fixa lite te o krypa ner i sängen med the last song på tv:n!


Mbdjbd

Tusen tankar snurrar i mitt huvud. Får ingen ordning längre. Imorgon slutar jag tre. Då ska jag till gymmet. Skönt, längtar redan!


Dream of para, paradise

Haft en helt ok dag med skola & gym! Nu ska jag ta en lång skön dusch o sedan krypa ner i en nybäddad säng o kolla footloose! Mys


Tisdaag

Hemma från en pw + sväng på gymmet med Felicia. Nu blir det käk o städa ordning på rummet innan jag träffar Felicia igen!


weekend

Gårkvällen var bättre än väntat, förutom två bilolyckor med personer som jag, felicia, tobbe, anders och hampus var på förfest med. Var såhääär nära att vi skulle åka med dom ut till Olstorp. Hade tur eftersom att vi fick annan skjuts. Var två tror jag som skadades ganska allvarligt. Dom hade sån jäkla tur egentligen, bilarna var helt förstörda och dom hade åkt rakt in i en stenmur och in i ett fönster.. Så ja, förutom det var kvällen helgrym. Olstorp, Björn Rosenström, helt jordiga kläder efter våran snygga "entré" & bra vänner. Va hemma runt 3 hur trött som helst!







Saturday

Lördag. Vaknade sent. Världens godaste frukost. Glad. Bra kväll att se fram emot.


Friday, finally

 
Fredag, äntligen. Så otroligt skönt! Veckan har bara flygit förbi. Tränat lite nu på eftermiddagen, 1 mils powerwalk o så gymmet lite. Ska laga lite mat nu o sen förmodligen dra in till stan för att träffa Carro, Amanda och Johan senare ikväll om jag känner för det. Kan va ganska skönt att bara stanna hemma också, har en del att fixa med här hemma. Jag och mamma ska ha världens storrensning/storstädning o jag ska fixa massa på mitt rum. Blir ju så mycket mer att göra när det bara är jag och mamma här. Blir nog en kvällspromenad med Felicia också! 
 















Torsdag, slappardag

Haft en riktigt skön dag. Var i bolounger på program dag o lekte lekar o sånt, det var faktiskt roligare än väntat! När jag kom hem runt 2 somnade jag direkt o sov till 5. Har kollat film o käkat pizza med Felicia nu på kvällen. Imorgon blir det träning direkt efter skolan & på kvällen ska vi laga lite god mat o nyttig mat! Puss!


Heej

Haft en bra dag. Gillar min klass mer o mer för varje dag som går! Hade min första sånglektion någonsin o det kändes riktigt bra! Va ute på en springtur/pw förut i cirka 1,5h o sen gymmet efter det! Känns så himla bra, nu har jag lite mer grejer kvar på min "to do list" innan jag kan lägga mig i sängen o somna till någon mysig film, puss!


22:38

Ligger i sängen nyduschad o fräsch efter en springtur. Gick hem från skolan idag också, sen har jag väl mest slappat i sängen framför filmer med massa mat. Nu ska jag fixa lite käk o sova. Börjar 08:45 imorgon med sång! Puss!


Monday

Idag har jag tränat på min piano läxa, gjort klart en engelska inlämning, städat mitt rum, tagit en 2 timmars promenad och diskat, känner mig riktigt duktig nu! Mamma fick dock stå för maten, klart om en halvtimma o fasen vad hungrig jag är.


Hej

Oj, dålig upptadering här. Har sina anledningar o det kommer väl fortsätta såhär segt. Har väl inte mått som bäst nu det senaste både psykiskt och fysiskt men vi får väl hoppas att det vänder. Kommer upp så mycket nu efter, känslor. Detta senaste året har varit så jävla kaos. Inte bearbetat något utav det, bara stängt av. Och det känns så jävla mycket nu, allt bara kommer på en gång. Men men, jag lever o tiden läker alla sår, eller?


RSS 2.0