Onsdag!

Halloj, sitter i skolan på engelska lektion nu. Fick precis reda på nationella, blev ganska nöjd. Efter skolan ska jag möta upp Carolina, antar att vi kanske hamnar på ett fik o bara snackar eller något för det behövs!! Ska även försöka fixa en tid för slingning & klippning, vill att hårfärgen ska bli ungefär som bilderna här under, om det går med tanke på mitt mörka hår o hur slitet det är.. Ska även klippa av en bit, mitt hår hänger som ett fågel bo eller något, går runt o känner mig som flickan i the ring...


Shoes

Zara, 599:-
Perfekt till skolavslutningen!

Måndag

Idag har jag äntligen fått riktigt bra hjälp av läkaren på allergimottagningen på KSS. Har de senaste månaderna haft svårare att andas än vanligt, varit tjock och konstig i halsen, min röst har "spruckit" när jag tagit höga toner och jag har varit hängig. Det visade sig att jag för det första har en inflamation i luftrören som jag nu snart ska få medicin mot, men innan det har jag nu fått någon typ av nässpray som jag ska använda morgon o kväll eftersom jag tydligen inte kan andas normalt när jag sover? Därför jag då blivit så hängig och inte kunnat sova så bra. Detta har även gjort att min hals blivit jätte torr o konstig? I allafall så ska det först bli bra innan jag får "behandling" mot inflamationen i halsen. Ska även få ett nummer till någon sångpedagog som ska hjälpa mig med rösten/stämbanden eftersom jag tydligen har något som kallas cnp också, som är att man typ spänner stämbanden så man i värsta fall kan få svårt att prata o stamma. Är inte så farligt för mig i allafall, men eftersom jag sjunger ska det bli skönt att få hjälp med det. Trodde nästan att jag förstört min röst för alltid för den har varit så konstig det senaste, så är så otroliiigt lättad nu...


Efter mitt otroligt långa besök (ensaaam dessutom, hoho vuxenpoäng) på sjukhuset tog jag bussen först mot stan där jag köpte med mig sushi och sedan åkte ut till Alma i skultorp där några andra var. Vi spelade in resten av filmen till engelskan (klar nu!!) och sedan satt vi ute på Almas altan och åt grillat och snackade en massa, myys!

ååh underbara sommaar

Har haft en förjävla go vecka och helg. Vädret har varit helt underbart o jag har inte varit hemma alls mycket. Bara varit ute med vänner o tagit vara på sommaren som börjar komma. Grillat, badat, festat, hängt i stan, åkt longboard, ätit jordgubbar, tagit kvällspromenader, varit i göteborg... Slänger upp lite bilder från veckan för orkar inte skriva så mycket mer om vad som har hänt, riktigt trött nu så ska nog sova. Joanna åker till Spanien imorgon också, åh vad jag kommer sakna henne. Kommer inte kunna träffa eller prata ordentligt med henne på 2 veckor.. Men har umgåtts med henne hela kvällen och bara myst runt o pratat hur mycket som helst om alltiiing!
Mys vid sjötorpa i tisdags med gosiga tjejer!
maaat
Innan grillning vid simsjön och fest i fredags

summer

Verkar ha tagit sommarlov i förväg, kommer hem runt den här tiden varje dag nu för tiden. Slutar med att jag rullat iväg på longboarden snabbt som fan o lyckas hinna i tid ändå. Är helt jävla slut nu dock, men har haft en förjävla bra vecka (bilder kommer). Har massa bra planer för i helgen också!
Annars så kom jag precis hem från en 2,5h lång pw med Felicia. Fötterna värker som fan o jag kan ju räkna med en ganska go träningsvärk imorgon. Kram!

Toppendag!

cykelturer - stan - underbart väder - sjötorpa - första doppet - massa gott - sommar

Dark Shadows..

Kom precis hem från bion, filmen vi såg var väl minst sagt... speciell. Det mesta var riktigt överdrivet och overkligt, men annars ganska underhållande. Haha! Nu däremot ska jag krypa ner i sängen, imorgon ska jag och Felicia till skolan, sen efter skolan ska vi gymma så vi får tajta bajor! Puss godnatt! ♥

Goooo girl!

Idag har jag varit ute på en powerwalk, på 1,2 mil!!! Hur gött som helst!! Är dock hur trött som helst nu, vräkte i mig en jäkla massa mat nyss också och om en kvart ska jag och Felicia ut o springa, hoppas jag inte spyr upp maten eller något :( haha, lär ju få håll i allafall. Blir nog en snabbis till gymmet också. Och ikväll blir det biooo!! & då ska jag fan flöta!

Springtur!

.


Underbart väder & en god frukost

Nu: PW med Andrea!


gnight

Nu ska jag somna till GG, kom på att jag ska powerwalka med Andrea imorgon klockan 11! Härligt!
Tumblr_lpsxdaqbi01qj102do1_500_large200204_1588751486083_1454722532_31170459_3136056_n_large
Tumblr_lnvjylwkru1qfxwzho1_500_large
v

Fredagskväll!

Blev en ganska bra kväll ändå. Nellie, Sanna & Felicia kom hit. Vi bakade kladdkaka, drack kaffe & snackade en massa! Jag & Felicia har även bestämt att vi ska börja träna eftersom att båda blir dötrötta av att gå i mina trappor?! Så på måndag ska vi gåå till skolan o sen gymmet, duktigt där!

Friday

¨
Har haft den segaste fredagen i världshistorien... Men om någon halvtimma kommer Nellie & Sanna hit så kvällen slutar bra i allafall! Får se vad vi hittar på för något, kram!! :)

är det jag som har kul elleee?

Haft en jätte mysig kväll med mamma. Bubbelpool, bastu, ansiktsmask, solat lite o sånt där mys.


NEJ. Är jätte hungrig så ska äta lite nu, eller mycket. Ätit skit lite de senaste o inte haft någon matlust alls. Känns lite sådär när det blir så. Får världens ångest för att jag kommer gå ner i vikt. Vill inte det. Fulaste jag vet att vara sådär jätte spinkig.

Dom 999 saker jag aldrig skulle göra, dom vägs upp av 999 värre saker jag redan har gjort


Torsdag 17 maj

Idag har jag och några från min klass jobbat med ett "projekt/film" till engelskan från klockan 11-16 idag... Redigt trött är jag nu men har varit en go dag så jag klagar inte. Har dock känt av massa pollen hela dagen + min katt allergi (alma har katt höhö..) så är jätte hängig nu :( ååh hatar alla allergier.. Värst är ju min hundallergi eftersom vi var tvugna att lämna bort våran hund som vi äntligen köpte för cirka ett år sen efter massa snack om det i flera år. Så blir man allergisk och får astma och massa sånt skit. Åh. Får nästan dåligt samvete nu när jag klagar, finns ju mycket värre grejer än det.
Ikväll ska jag i allafall få undan en massa plugg, fixa lite med bloggdesignen och ha hemma-spa med mami! ♥
Mys hos Carro igår & en stor jäkla frukost imorse, här ska de flötas
o så lite bilder från idaag, ska föreställa Snövit haha o sen lite flöt på sista bildern!!



16 Maj 2012

Hej på er alla! Dåligt upptadering var det här ja. Känner väl att jag inte har ork till allt för mycket just nu. Polenallergin tar verkligen alla krafter ur mig.. Så himla jobbigt. Har väl inte hänt så mycket annars. Helgen var ganska lugn. Tog vara på solen i söndags och solade på balkongen med Joanna. Har även skrivit CV och sökt jobb. Får hoppas på det bästa där. Pluggat har jag gjort och min hemkunskaps inlämning och krönika är snart klar. Blivit kär i ett par skor & en skit snygg bikini ocksöööö så jag ska övertala mina kära päron att jag ska få det. Skorna kommer bli perfekta på skolavslutningen!
Hahaa asså ser ni mina ögon eller? :( sprängrödaaaa jeefla polen
lite bildeer

pluggaaarn

Skit väder ute. Stör dock inte mig eftersom jag inte varit ute på hela dagen... Skriver klart en musikinlämning nu, hilma segt... Men med lite pluggtilltugg går det la an! Fredag imorgon o det känns la gött, ska till skolan då i allafall. Känns lite segt att legat hemma hela veckan. Har i allafall en del bra planer för helgen så det känns gött ändå, ska försöka tvinga ut mig på en promenad snart också så jag kan pigna till litee. PUSS!

Home, at mums place

Hemma hos mamma nu. Skönt att va tillbaka i mitt chockrosa rum. Med musik i öronen o ett bra humör hoppar jag i säng. Känner mig fortfarande lite risig men ska försöka pallra mig iväg till skolan imorgon, kramisar!


...

Ville bara inflika att jag hatar min grannar som alltid på kvällarna/nätterna ska störa genom musik, massa skratt(?!) och SEX!! Hörs ju hur tydligt som helst..... försöker faktiskt sova här. :( kan ni inte ha morgonsex istället? Höhö


Goodnight

Ska försöka sova lite nu, kan bli svårt eftersom jag legat i sängen hela dagen o tagit det cp lugnt pga min polenallergi. Har börjat få jätte svårt att andas ibland så ska ringa allergi/astma avdelningen på sjukhuset imorgon. Lite jobbigt faktiskt + att jag blir så himla trött på grund av polenallergin o med astman blir det ju ännu värre med andningen osv. JAJA, ska i allafall pallra mig iväg till skolan imorgon. Ska ladda upp med världens brakfrukost o första lektionen är idrott. Ska försöka va med så gott det går! Puss!


Life is good now!

Haft en bra helg som avslutades med film mys hemma hos Joanna! Vart fint väder så körde på shorts idag, har så himla mycket sommarkänslor & jag längtar till sommarlovet såhääär mycket!!


Grillmys!







Hade en bra kväll igår hos Hugo med fina vänner!


Halo - Cover

Spelade in lite snabbt i skolan tidigare idag, inte det bästa + några missar här o var men palla bry sig. Bjuder på't! Och angående namnet, va inte meningen att det skulle heta "bajs" hahaha

feelings

Sitter hemma. I sängen. Kollar på tv. Ensam. Väldigt ensam. Är inte alls likt mig att öppna mig såhär och skriva om hur jag känner mig. Är så bra på att stänga in mina känslor & låtsas som att allting är bra. Istället går jag runt och klagar på småsaker för att inte behöva tänka på mina riktiga problem/känslor.

Som sagt ensam, känner mig så jävla ensam. Saknar någon att pussa på. Ligga och bli omhållen när man somnar. Säga att man älskar varandra och bara känna sig sådär extra speciell som man gör då. Somna med världens leende på läpparna just pågrund av han. Fjärilarna i magen och just det där leendet som alltid fanns där. Nu har det slocknat och jag känner mig som världens tråkigaste och suraste person.

Jag är så jäkla bra på att skita i allt som händer o leva på som vanligt. Låtsas som att ingenting har hänt. Precis som när mina föräldrar skilde sig, jag stängde av. Va varken speciellt glad eller ledsen. Bara helt "neutral". Låtsades som ingenting o levde på som vanligt. Visst borde det väl ändå kännas när ens föräldrar skiljer sig? Eller när ens brorsa måste flytta hemifrån för att han inte kan bo kvar längre? Det gjorde det inte för mig, och det gör det inte nu heller. Jag vet inte vad det är med mig, men när sånt här händer stänger jag bara av. Jag blir världens kallaste person. Men nu, just nu känner jag mig så ensam.

DAGENS

..


Yesterday!

Hade en bra dag igår med sol, fina vänner, springtur med Joanna, kvällspromenad med Victor. Vaknade hos Joanna imorse o efter lite frukost hos Victor så cyklade jag mot skolan!


Yesterday

.....


Underbart!

Vädret är huur underbart som helst! Fick även mina levis shorts idag så det e naaajs! Hade även en helt okej valborg. Snart tar jag cykeln till Joanna o vi ska väl bara mysa runt o njuta av vilken underbar dag det är, puss


RSS 2.0