Loov så härligt

Hej på er!
Igår började jag dagen med en timma på gymmet med Felicia. Spenderade sedan dagen med kusinerna hos farmor o farfar, mys. Kvällen tillbringades hos Joanna och framåt 1 drog vill till Linus och kollade film med han, jotta och Felicia. Idag har jag och Joanna varit hur sega som helst. Sov till 2(!!?) och så har vi bara kollat teve, ätit och varit en liten sväng på gymmet. Nu ska jag snart sätta igång o laga lite mat. Runt 9 kommer Joanna och Felicia hit för taco/myskväll. Ska bli så mysigt, och morgondagen ser också väldigt bra ut, ååh så härligt med LOV!


gosig söndag

I dag har jag hunnit med en promenad med gosiga Joanna och hennes valpis, en fika på Pim´s med Joanna och goa Ida, ett bio besök med brorsan och en fika hemma hos pappa med hela familjen. Nu på kvällen var det planerat lite filmkväll men de planerna krachade lite, så nu ska jag sätta på någon gosig film att somna till! Puss!

toppenkväll!

Igår efter att jag käkat lunch med pappa och Mattias tog jag en timma på gymmet. Efter det åkte jag hem och duschade, åt och fixade mig för halloweenfest. Framåt kvällen kom Felicia och Joanna (benita var även med en liten stund) och sedan bar det av mot Linus. Hade verkligen en kväll i värdsklass där. Alla var på toppenhumör, dans sugna as hell och stämningen var allmänt bra helt enkelt! Var hemma runt 3 med Carro och vi somnade direkt!

and now I'm kissin your tears goodnight

Hej på er! Haft en bra dag?
Drog en sväng på gymmet med Felicia efter skolan. Gick väl bra fram tills vi skulle köra övningar på mattan. Men sägs ju att man tränar magen av att skratta så helt onödigt var nog inte dagens gympass.Skulle efter det plugga till historia provet, men vettefan vad som hände. Ser i allafall fram emot helgen som kommer bestå av några gympass, filmkväll, lunch med pappa och brorsan på lördag, fest, fika med Idis innan hon dra till New york och lite tjejkväll på söndag! Låter såhääär bra och det ska bli så otroligt skönt med lov nu. Sova länge, kunna ta det lugnt, ligga i sängen en hel dag och kolla filmer, träna hur mycket som helst och bara njuta! Puss!

några gamlisar från sportloveet detta året de vart gos 

Nostalgi i höstvirret och plugget

Fetaste nostalgin pga sommaren och mitt dåvarande långa fina hår, även en bild på dagens outfit och mitt lilla plugg tilltugg. Kan stolt säga att jag åt 4 godis bitar o sen gav resten till mamma, hej nyttig. Annars pluggar jag för fullt. Forntiden, antiken, medeltiden och renässansen ska sitta tills på torsdag, hej!


Suitcase

 

blondhårig

Mår så dåligt nu. Kollat på massa bilder på mitt blonda långa hår. VAD HAR JAG GJORT. det va så fiiint, gråter nu och lyssnar på sorgsen musik. Skoja men det gör så ont. Ska i allfall låta det va ett bra tag nu. Sen till våren åker jag till Spanien o där kommer det solblekas så det ser naturligt blont ut, o då har det väl även hunnit växa lite också. Ska inte hålla på en massa med det nu utan låta det va.

Didn't see it coming, no kind of warning

Nergrävd i plugg för tillfället. Historia prov på torsdag, svenska bok som ska läsas ut (+ några skrivuppgifter) & lite matteplugg. Har även varit på gymmet idag så ska bli jävligt gött att slänga sig i sängen sen o bara sovaa, puss!


Sunday

Hej!
Haft en ganska bra helg. Fredagen var ju lätt bäst med konsert på arenan och sedan Bogrens. Förutom att jag sprang runt på stan o leta efter mina vänner en timma på natten eftersom att jag hade deras grejer o inte kunde åka hem med dom. Igår var jag hos pappa där det var god mat och lite smoothies och sådant på kvällen.
Idag blev det en sväng på gymmet med Felicia o sedan jättegod mat här hemma som mamma hade gjort till oss. Nu ska vi sova (jag, felicia sover redan..)! Börjar 8 imorgon men slutar 12! Super skönt! Så då ska jag ta en timma på gymmet innan jag åker hem för historia, matte & svenska plugg! Ska även göra lite mat till mig och mamma, blir nog kantarellcrepes, mums! Godnatt!


Todays look huh


They can read all about it, read all about it

Denna dagen började med en fet sovmorgon o sen ett fys-pass på idrotten. As sköna lektioner hela dagen och efter skolan blev det en timma på actic med Felicia. Strosade runt i stan efter. Nu ska jag sätta näsan i "det är 1988 och har redan börjat snöa". Världens tråkigaste bok som i princip ska vara utläst imorgon. Lär få sitta med den hela kvällen, gos


Höstdag

Träningsvärken från igår och det trista vädret gör mig nog till den segaste människan på jorden idag. Spenderade gårkvällen hos Joanna efter 5km löpning & 30min på gymmet. Nu ska vi snart iväg hem till mig för lite spa med bubbelbad, bastu och massa tända ljus för att mysa till den här höstdagen!


hoppa av gymnasiet?..

Hej på er!
Denna veckan har inte varit den bästa. Varit förkyld och super hängig. Inte tränat något förutom en mils promenad här om dagen. Men känns bäst att ta det lugnt nu när jag är förkyld och vänta tills jag är helt frisk. Tills dess får det bli mer promenader. 

Har även tänkt sjukt mycket på det här med gymnasiet. Som ni kanske vet går jag estet musik på västerhöjd och jag kan säga att jag trivs så där. Linjen älskar jag, hur sköna scheman som helst och att jag får ha piano och sång lektioner är underbart. För om jag går där i 3 år kommer jag kunna utvecklas så otroligt mycket inom musik. Men nu till det andra. Jag är så otroligt skoltrött. Visst jag har klarat mig i 9:an genom att lyssna på lektionerna o skippa plugget hemma. Men nu krävs det ju så mycket mer. Och när det kommer till själva klassen så känns det sådär, vill inte skriva mer ingående om det om de skulle läsa det här och missuppfatta helt. Klassen är skön men tycker bara det bli för mycket ibland. 
 
Så jag har funderat på det mesta. Byta linje, tänkte byta till media men där är det tydligen fullt. Sabbatsår har jag också funderat på men det känns så otroligt segt att hamna ett år efter. Jag har sån otrolig ångest och vet absolut inte hur jag ska göra. Får hoppas att det blir bättre och att jag hittar skolmotivationen (?). 

 
 

Smile

Langar en bild som gör mig väldigt glad med tanke på min dåliga dag. Pluggar lite gemu och historia nu. Imorgon ska jag bokstavligen tvinga mig iväg till skolan. Sen ska jag till gymmet 1timma innan jag ska hem och unna mig en riktigt myskväll med film, tända ljus o sånt där gos!


a beautiful goodbye

 
Haft en väldigt lugn dag. Var så seg & hängig imorgon så blev ingen skola för min del. Tog en liten promenad i allafall för att komma ut lite. Känner att jag börjar tappa greppet om träningen, inte bra. Men imorgon ska jag iväg på zumba. Och på torsdag och fredag får det allt bli gymmet.

Varit iväg och handlat lite godsaker tills imorgon också. Det vill säga lite kesella, jordgubbar, pepparbiff (<3<3) och potatis. Mamma ska nämligen bort imorgon till tordags så vi köpte lite gott så jag kan mysa till det här hemma.

Får inte glömma att nämna att jag hade en mysig kväll igår. Sanna, Felicia och Ida var här på lite fika och massa tjejsnack på det! Gos!

Gosig fika


Söndag

Strålande sol och jag är på toppen humör, gosigt!


....

 
Saknar detta sååå. Vasa, skolavslutningen, att sommaren va påväg ååh. Minns hur nervös jag var. O hur jag trivdes där uppeee ååh

go o gla kexchoklad

Tjena i brallan där ute. Har den slappaste helgen på länge. Har powerwalkat, pluggat ena bit in da mattebok, plockat kantarellisar, spelat några ackord on da gitarr och ätit god mat hos mormor o morfar. Annars är jag allmänt glad för on friday ska jag äntligen få hänga med pappa till studion o spela in ena låt. Utöver det så sa ja även spela lite golf imorgon med brorsan min, han ska lära mig det, men egentligen kan jag redan det för jag är ju en begåvning på allt. Även på att äta, den ni!!! 

4 oktober

Ännu en dag fylld med träning. Gym efter skolan med Joanna, sen va vi hemma hos mig och skrev ner massa bra "kost" tips när man tränar. Jätte viktigt att äta rätt så vi har toppenkoll på det nu. Kanske ska lägg upp det här? Massa bra tips hittade vi ju så kan ju självklart dela med mig om ni skulle vilja det. Blev en långpromenad med Benita nu på kvällen också. Massa snack och skratt. Nu ska jag krypa i säng. Skulle egentligen behöva stanna hemma imorgon och bara sova, skulle va så otroligt sköönt! Men så blir det inte, har i allafall sovmorgon så det är skönt! Natti!
collage snott från joannabergman.blogg.se

But hold me fast, hold me fast cause I'm a hopeless wanderer

Hej på er! Ligger i sängen just nu efter en dusch och lite mat. Varit iväg på zumba ikväll! Känner mig så otroligt go i kroppen just nu, 4 träningspass på 3 dagar och det känns så otroligt skööönt, så himla stolt!
 
Åh snälla sommar kom tillbaka. Kommer ihåg dagen de sista bilderna togs. Det var första riktiga sommardagen. Jag och Joanna var så glada och sådär super taggade på sommaren!
 

nöjd

Idag har jag varit riktigt duktig!! Skoldagen började med ett riktigt jobbigt idrottspass. Dans, step up & styrka. Inte nog med det så drog jag och Carolina till gymmet efter skolan. Körde 1,5h där, så jäkla gött! Efter det hämtade mamma upp mig. Vi åkte iväg och handlade lite saker. Bland annat ett par träningsbyxor till mig (hittade även världens sköönaste skor och sport-bh som jag ska hinna med att köpa imorgon) och lite nyttigmaat! Stod emot chipshyllan där inne på Coop och fick istället med mig vindruvor, jordgubbar & kesella hem. vad har hänt?! Nu ska jag kolla några avsnitt av gossip girl och sedan sova, pussis!
Tumblr_m7ztroog7s1rxddcpo1_500_large
 
 

old ones

Blir ju smått sugen på att bli brunett igen, hmm..
Idag har jag haft en riktigt dålig dag om jag ska vara ärlig. Allt har bara blivit fel, varit på dåligt humör och inte orkat med någonting. Längtar tills imorgon då jag ska va med Joanna hela dagen. Gymma och sen mysa till det hemma hos henne. Låter som en bra dag, förutom skolan som ska klaras av innan. Åh, börjar bli sådär jobbigt skoltrött igen.

en sommar outfit

 
Vem hade inte viljat gå barbent nu?

haters gonna hate, let them

 
 

RSS 2.0