Mmmm

Sitter o väntar på att min goda potatisgratäng ska bli klar, så hungriiiig. Pappa ska även göra några goda nötbiffar till. Åh älskar mat!!
Haft en ok dag i skolan o myst runt i min glittriga tröja som jag dock inte verkar vara ensam om... Men den är ju fin så!  Egentligen har jag ett tio tal måsten just nu men jag känner mig fortfarande så hängig i kroppen o framförallt mitt huvud. Haft fetaste huvudvärken de senaste timmarna så ska bara slänga på några avsnitt av gossipgirl och slappna aaav, åh så skönt!

sommar da

Känns riktigt bra efter mötet. Beslutat att jag ska gå kvar nu o få hjälp med plugget o allt sånt där. Annars känner jag mig fortfarande en aning hängig. Kollat lite "portkod 1321" avsnitt nu och tänkte ladda ner någon mysig film o ladda med lite gott käk.

Sjuk..

Hej på er!
Satt på pims i 3 timmar igår med Ida. Hur mysigt som helst! Drog sedan hem o slängde ihop en as god lasagne innan jag drog mig till gymmet. Va med på "puls" passet i 20 minuter innan jag började må illa. Fick åka hem o har sen dess sovit i 17 (??) timmar.. Så jäkla sjukt.. Är seg o hängig i hela kroppen. Har i allafall möte på skolan om någon timma så ska slänga på mig några sköna kläder o ta lite frukost innan jag drar iväg på det. Ikväll ska jag ligga hemma o kolla filmer o bara ta det lugnt. Ska vila från träningen fram till fredag nu har jag bestämt, känns som att det behövs! Sen är det fullt ös fre-sön, massa pass inbokade!


Godmorgon

Det va riktigt jobbigt att komma upp idag alltså. Sitter på bussen nu och försöker piggna till lite. Morgonens höjdpunkt var ju i alla fall denna goda smoothie pappa gjorde till mig! Slutar tidigt idag och då ska jag träna 1h innan jag ska ta en chai på pims med Ida! Ha en bra dag alla, kram!


Sunday

Sitter i soffan o avnjuter en smoothie efter 2 timmar on da gym. Igår hade jag en bra kväll med goa vänner. Var första delen av kvällen på fest o det var kul faktiskt. Goa och glada vänner. Drog hem till mig ett gäng vid 1 och alla stensomnade vid 4 efter lite nattkäk och filmtittande. Morgonen kan ju sammanfattas som lite kaos (fick dock en god frukost på sängen av Felicia, tack<333!) men så jäkla kul haha! cheedar dip över hela golvet o så lite vattenkrig på det! Jodå, har anlänt hos pappa nu o ska börja packa upp lite smått. Ska ta mig ett skönt bad också, det skönaste man kan göra efter träning!


Ceasersallad

Så gott och så enkelt. Bara att slänga ihop en god sallad. I med lite krutonger. På med kyckling fileér. Parmesan ost och ringa lite ceasar dressing över, klart!


Godmorning

Packat lite för ikväll, äter frukost nu o ska snart ut på en lååångpromenad med Joanna. Kvällens planer ser helt ok ut. Ska även hinna med en fika med min saknade Ida! Puss!


Lite hudvårds tips!

Måste tipsa om tre bra hudvårds produkter från Nivea!

Nivea AQUA sensation, dagskräm som är jätte bra för torrhy. Alltid haft problem med det men efter att ha använt denna sen ett år tillbaka har min hy inte varit det minsta torr.

Nivea scrub, används 1-3 gånger per vecka. Tar bort orenheter och pormaskar.

Nivea refining clear-up strips! Detta är min favorit. Använder den 1-2 gånger per vecka. Det är som "plåster" som man sätter där man har mest pormaskar och oftast får mest finnar (mellan ögonbryna, vid näsan och hakan), låter verka i 10 min och sedan när man drar bort plåstret dras pormaskar och finnar osv med.


Tja

Legat hemma hela dagen med migrän och allmänt utmattad. Idag får bli en fet vilodag. Hade bokat både pass och träning med instruktör idag men avbokat det! I eftermiddag/kväll ligger jag i soffan med massa gott & massa bra filmer. Tänkte även ta en kvällspromenad just för att det är så jäkla skönt med lite frisk luft!


Haha

Haha vad fan hände med förta inlägget? Skulle i allafall skriva att jag precis kommit hem från träning osv vettefan vart den andra texten kom ifrån.... Weird


Torsdagsträning done

Försöker intala mig det gång på gång för att inte göra samma misstag igen, men hur länge ska man behöva vänta?


One day baby we'll be old


Workout

Hemma från zumba. Så jäkla skönt! Ska skriva klart min svenska analys nu innan jag hoppar i säng. Imorgon är det såklart skola som står på schemat. Sen lite shopping med mamma och på kvällen blir det gymmet. Ett magpass och en timmas step är bokat!


Zumba later

Blev en hemma dag idag! Fått undan lite plugg o ska snart börja med maten. Halv 8 blir det zumba o innan det ska jag även klicka hem en liten goding till nyår, kan dock inte bestämma mig så klickar nog hem några stycken så får jag bestämma mig då, puss


Glad.

Hej på er!
Har haft en himla bra helg och mår så himla bra just nu! Känner mig sådär mysig, fräsch och allmänt nöjd med allt just nu. Igår var jag ute och åt god mat med Joanna och Carro. Sov hos Joanna sen. Idag hade Joannas mamma fixat jätte mysigt med god frukost på morgonen eftersom det var fars dag. Framåt eftermiddagen drog vi i allafall på aerobic och core pass på actic! Körde även lite cross efter! Ikväll har jag även firat min far lite!! Vill även skicka en extra kram till Joanna, du är allt bra du! Kramisar


Friday

Hej på er!
Jag har haft en väldigt lugn kväll. Efter en vecka med plugg och fyra pass på gymmet är jag ganska seg. Ändå ska jag o Joanna på spinning och power pass imorgon 09:00-11:00 så nu ska jag hoppa i myskläder, borsta gaddarna, tvätta bort sminket, sätta på en gosig film att somna till, fixa något gott käk o krypa ner i min sköna säng!! Puss!


Monday

Va så himla segt att pallra sig till skolan idag. Tillbringade en timma hos Syon för att kolla om det finns möjlighet att byta, nu har jag bara ännu mer ångest pga det, måste bestämma mig tills nästa vecka.. Funderar på ekonomi men det är så jäklans mycket plugg...


Hej

Hej, söndagar suger o jag orkar verkligen inte skolan imorgon. Längtar till studenten o att aldrig mer behöva sitta i ett jäkla klassrum igen.


U have to be strong, carry on

De senaste dagarna har tillbringats med mina gostjejer! Övernattningar, tacokväll, filmmys o göteborg gånger 3. Igår hade jag en bra kväll, fram till ett någon gång men det behöver vi inte lägga så stor vikt på, händer dom flesta! Nu sitter jag i soffan med mina kusiner med ice age på och en stor godis skål på bordet, gos kväll!


RSS 2.0