nyårs planer

Åh allt inför nyår är spikat. Känns så jäkla skönt. Var iväg o handla nyårsmat förut med Rikard och Joanna. Blev entrecote, potatis, god sallad, räkor (förrätt) och dricka. Ser framemot nyår så himla mycket nu. Vara med de närmaste, äta god middag, festa och nyårskyssen (får dock min av flisan eftersom att jag o Rikard skiljs åt runt 9...)! Det nya året ser också så himla bra ut. Massa bra saker att se framemot. Det ända som tar emot är skolan men jag ska fan kämpa. 

Annars har jag myst med Rikard hela dagen. Vi har latat oss som fan framför tv:n och drog inte från mig förrän vid 6. Sitter hemma hos han nu. Båda har varit så duktiga o pluggat lite matte. Dock kändes det lite roligare att äta chips och sitta vid datorn. Puss

lov, såå skönt

Haft några riktigt bra dagar det senaste. Min julafton var mysig o helt okej men det bästa var ändå juldagen då jag fick umgås med mina bästa. Träffade Rikard en sväng innan jag, Joanna och Felicia begav oss mot lite ferre på kvällen, blev faktiskt riktigt lyckat. Mest för att vi alltid har så jäkla kul ihop. Somnade bredvid Rikard sen sent på kvällen. I onsdags (igår dåå) var jag riktigt seg. Tog en fika på Pims' med Joanna och Rikard på kvällen innan vi drog oss hem till Rikard. Jag o Joanna låg o kolla victoria secret bikinis hela kvällen o i morse klickade vi hem lite. Så lycklig! 

Hmm...

Hej på er!
Sitter just nu på tåget påväg till Göteborg med Joanna o Felicia. Sitter o snackar lite och det går tydligen ett rykte om att jag ligger med en langare för att få sprit?! Alltså vad är det för jävla skit? Vem får ens för sig att sprida ett sånt rykte, blir bara så jäkla sur på såna folk. Man kan ju inte ha något roligt liv om man måste hitta på några rykten för att ha lite kul i vardagen, patetiskt! Har mina aningar om vem det är och det är isåfall en gammal vän som visades vara falskare än myten om att jorden skulle gå under igår. Dåligt av mig att ta upp det här men blir så irriterad...


Lov äntligen

Igår gick jag på lov, efter den andra o sista julkonserten i varnhem kyrka med min fina klass. När jag kom hem på kvällen så hämtade Rikard upp mig, vi åkte hem till honom och somnade direkt. Var så skönt att få ligga kvar idag o sova när han drog iväg till Skolan några timmar. Hunnit med gymmet en sväng idag också, även inhandlat lite till julbak med mamma (söndag=bak o julpyntsdag) och blivit bjuden på sushi (<3) av Rikard. Imorgon ska jag till Göteborg med Joanna och Felicia för att inhandla de sista julklapparna. Skönt att få det gjort, o så tänkte jag köpa massa fina inslagningsgrejer o fixa med det sen på kvällen. Tycker det är så himla mysigt att slå in paket och göra det fint. 

bekännelser

- Hatar när saker inte blir som jag vill eller har planerat, får panik och dampar loss på alla runt omkring mig
- Finns inget som är så gott som sushi, älskar det
- Kan inte äta fläskkött längre, går inte.. Måste vara nötkött, så gott
- Älskar att laga mat o göra det mysigt hemma hos mig o mamma
- Tänker waaay to much o kan gå runt med värsta pokerfacet o va jätte dryg just för att jag går runt i min egna "värld" 
- Har sedan mina föräldrarskillsmässa skitit i skolan totalt. Massa frånvaro o inte så bra betyg, men när skolan startar igång igen efter lovet ska jag ändra på det! Det är ju ändå min framtid, kan inte slösa bort den för att jag är lite lat.
- Älskar att planera o ha massa saker uppskrivna i kalendern.
- Ser fram emot år 2013 riktigt mycket. Har massa roligare saker planerade som resa till Spanien och Kroatien med Felicia o Joanna. Ska även va dansare på en konsert i början av mars så kommer vara massa roliga dansträningar till det. 
- Har jätte svårt för att öpnna mig för nya människor 
- har två jätte fina vänner som jag inte skulle byta ut för något i hela världen
 
 

Pöss

Haft en bra dag. Vaknade bredvid Rikard hur tidigt som helst för att sedan ta bussen mot kyrkan för att medverka i luciatåget. Efter skolan hängde Felicia med mig hem. Rikard kom en sväng också. Lagade lite mat o sånt där. Nu på kvällen har jag o Felicia mest ätit, kollat film & snackat en massa!! Skönt att ha en vän som är lika "konstig" som mig, man förstår varandra så bra om man ligger på samma nivå haha.. Väntar just nu på att Rikard ska komma! Så ska väl krypa ner i sängen o vänta på att han kommer, finns inget mysigare än att somna bredvid den man tycker om!


2012-12-10

Hej på er finisar!
Förlåt för den dåliga upptaderingen men har haft ganska fullt upp hela helgen. Bogrens i fredags (roligare än väntat faktiskt), filmmys med Rikard, töntat oss med pulkaåkning uppe på berget med ett härligt gäng, lagade även lite god mat till mig och Rikard igår, så mysigt. Idag har jag tagit det väldigt lugnt här hemma. Vakande upp med fetaste pms:en så kändes lika bra att va hemma. Har tagit en liten sväng på gymmet, fixat på mitt rum (satt upp en tavla, spegel och ställt in en fotölj, blev faktiskt mycket mysigare än innan), lagat mat och städat lite. Nu på kvällen har Rikard, Joanna och Carro varit här. Carro och Joanna åkte för en stund sen men Rikard stannar här med mig över natten, mys! Så ska snart springa ner till affären för att handla lite mat vi ska äta ikväll, blir nog ceasarsallad. puss 

FRIDAY!!

Precis hemkommen från skolan. Åh tycker verkligen inte om kylan och mörkret. Ska i allafall försöka vara positiv inför kvällen, drar mig hem mot Joanna om någon timma för fix och sånt inför kvällen. Var inte alls taggad för någon timma sen men "det blir vad man gör det till" och jag vill ha en toppen kväll med mina fina vänner och det ska jag ha!! Ska slänga i mig lite (massa) käk nu, röja upp här hemma, packa ihop lite grejer och sedan dra mig mot Joanna. Från och med nu ska jag vara glad hela kvällen, hoppade gymmet idag också men nästa vecka då ska jag allt köra!! Denna helgen ska jag bara ha kul, inte tänka på träning eller något. Bara njuta av ledigheten och att det närmar sig jul! Pussar & kramar fina ni!

pälsjacka

 
Denna är påväg hem till mig i svart. Kommer i början av nästa vecka. Den beiga är också riktigt snygg, men den svarta känns mer lättmatchad. Måste införskaffa mig en snygg svart mössa också som man kan ha till. Jackan finns på H&M och kostar runt femhundra lappen. 

Answer

Fråga: De där clear-up strips verkar super, vart har du köpt dem? :)
Svar: Alla hudvårs produkter går att köpa på te x H&M men finns i de flesta butiker med hudvårdsprodukter skulle jag tro!

Fråga: Vart har du hittat tröjan? superfin!
Svar: Tröjan med paljetter på ärmarna kommer från bikbok

Fråga: Hur lång är du? :)
Svar: Jag är 166cm lång! :)
Fråga: Vad väger du?
Väger runt 50 kg!


Snygga boots

 
 
 
Några av dessa vill jag klicka hem. De över är något dyrare än de under. Priserna ligger runt 2000:- och 700:-. Mest sugen på de billigare att ha under våren när snön smälter bort. Båda går att klicka hem på Nelly. 

2012-12-07 godmorgon

Tumblr_md5p7zwzbs1r1u69bo1_500_large
Godmorgon finisar! Förlåt för den dåliga upptaderingen det senaste, internetet hemma la bara av helt plötsligt men nu är det fixat. Inte sådär super rolitg att sitta o blogga från mobilen så där av bara några få inlägg därifrån. Vaknade för en liten stund sen annars. Börjar inte förrän 09:30 så det är super skönt. När jag äntligen går på helg ska jag fira den med en timma på gymmet. Var en vecka sen sist så känns välbehövligt (behövt vila pg a förkylningar o skit). Kvällen spenderas först uppe hos Linus med några goa prickar o sen kanske vidare ner mot Bogrens, inte sådär super sugen på det men får se vart vi hamnar. Hoppas ni får en bra fredag, pusspuss

Onsdag

Igår hade jag uppspelning i skolan, gick bra o kändes så skönt att få det gjort. Träffade Rikard efter skolan som jag hade längtat efter hela dagen. Blev en fika på pims med Karen, Benjamin o Joanna innan vi drog hem till mig o myste. Rikard drog precis till skolan o jag ligger kvar här o vilar lite, så skönt. Ska snart fixa lite frukost innan jag tar bussen to school. Idag är en fika med Felicia inplanerad o sen sover jag hos min fina så kan inte bli bättre, puss.


Glad

Hej på er!
Haft en super mysig helg! Blev bjuden på bio i fredags, breaking dawn med ett gosigt gäng. Fick även lite fina rosor av Rikard, hur söt? I lördags var jag på tjejmiddag hos Ellen, hur mysigt som helst och toppen god mat! Söndagen spenderade jag med Rikardo, mysigt! Var dock ganska svårt att komma upp i morse. Inatt sover jag själv, ska upp 06:30 för terminsuppspelning. Måste hinna värma upp ordentligt innan.. Imorgon ska jag hinna med att gymma bl a, var ett tag sen så ska bli skönt! Annars mår jag hur bra som helst just nu, puss!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3515475/images/2012/pic_50bd1ae89606ee4f2dd0c357.jpg" class="image">


Bra så himla bra!


Förlåt för den otroligt dåliga upptaderingen. Men har helt seriöst inte haft tid att sitta vid datorn de senaste dagarna. Har i stället spenderat tiden med Rikard o mina fina vänner! En tripp till Göteborg, fest, överraskning med pizza till frukost av två godingar, fikor på pims' med ett härliga människor, tacokväll & bio har jag hunnit med. Och även lite skola på det! Mår så himla bra just nu, har världens finaste människor omkring mig så kan verkligen inte begära mer.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3515475/images/2012/pic_50ba1cb19606ee4f39e5273b.jpg" class="image">


RSS 2.0